Kane: Želim biti igrač jednog kluba

Ostaje u Tottenhamu?

Kane: Želim biti igrač jednog kluba

E. Čaušević

Engleski napadač Harry Kane već neko vrijeme je na meti mnogih evropskih velikana.

Kane iz sezone u sezonu sve bolje igra u Tottenhamu i za mnoge je čudo kako još uvijek nije ostvario transfer u neki od evropskih velikana. U posljednje vrijeme dosta se govori o tome da će Kane napustiti Tottenham narednog ljeta i da će svoju karijeru nastaviti u Real Madridu.

Međutim, nakon svih špekulacija oglasio se i sjajni napadač koji je otkrio svoju stranu priče. Kaneova izjava obradovala je navijače Tottenhama koji su sada sigurni da ovaj napadač neće napuštati njihov klub.

"Želim da budem igrač jednog kluba baš kao što je to bio Totti. Zavisi kakve ambicije ima klub, ali sam već rekao da želim ostati ovdje. Ovo je za mene sada odlično mjesto. Imamo sve uslove za velike rezultate i nema potrebe da to mijenjam", rekao je Kane.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi