Kante: Chelsea je tim pun šampiona

Usporedio Leicester i Chelsea

Kante: Chelsea je tim pun šampiona

Francuski vezista N'Golo Kante osvojio je Premiership prošle sezone sa ekipom Leicester Cityja, ali poručuje da je pokušaj odbrane naslova sa Chelseajem potpuno drugačiji.

Kante je u Leicesteru igrao sa fudbalerima koji su rijetko osvajali trofeje i od kojih se to nije očekivalo, ali on poručuje da je Chelsea tim pun šampiona i da je mnogo drugačija borba za titulu u ovom klubu.

"To je potpuno drugačije. Prošle sezone u ovo vrijeme, mi (Leicester) smo bili na vrhu tabele, ali to niko nije očekivao. Samo smo htjeli da se zadržimo na tom mjestu koliko god je to moguće. Nismo znali da li ćemo u tome uspjeti jer je iza nas bilo mnogo kvalitetnih klubova. Ovdje u Chelseaju je drugačije. To je klub pun šampiona. Želimo osvojiti sve i uvijek biti na vrhu. Nije to ništa posebno, jednostavno želimo pobijediti u svakoj utakmici", rekao je Kante. 

Narednu utakmicu Chelsea igra sutra u gostima kod Burnleyja. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti