Kante: Želio sam igrati za Marseille

Francuz o svom transferu u Leicester

Kante: Želio sam igrati za Marseille

Da je poslušao svoje srce, sjajni Kante, možda nikada ne bi zaigrao u Premier ligi i postao jedan od najboljih igrača u Engleskoj.

Francuski veznjak N'Golo Kante je otkrio da je iz Caena želio preći u Marseille umjesto u Leicester City.

Kante je ipak završio u Leicesteru sa kojim je došao do titule prvaka Engleske. Iz Leicestera, Francuz je došao u Chelsea, sa kojim bi mogao ponoviti taj uspjeh.

Međutim, Kante je smatrao da bi Marseille bio bolje opcija za njega, prije nego li se pridružio Leicesteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Među klubovima koji su bili zainteresovani za mene izdvajali su se Marseille i Leicester. Sjećam se generacije Mamadou Nianga, Francka Riberyja i Samira Nasrija, to je bio klub koji sam volio, posebno u Ligi prvaka", rekao je Kante.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi