Kapa do poda majstore: Lewandowski poslao poruku Aubameyangu
Foto: EPA

Čestitao mu na uspjehu

Kapa do poda majstore: Lewandowski poslao poruku Aubameyangu

E. Čaušević

Napadač Borussije Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, osvojio je titulu najboljeg strijelca za ovu sezonu njemačke Bundeslige.

Aubameyang je u fotofinišu sezone uspio da dođe na prvo mjesto liste strijelaca, dok je iza njega ostao napadač Bayerna, Robert Lewandowski. Gabonac je u ovoj sezoni Bundeslige postigao 31 gol, dok je poljski napadač postigao jedan gol manje.

Bavarci su jučer proslavili titulu prvaka, a slavlje bi za Lewu bilo potpuno da je uspio biti prvi topnik Njemačke. Međutim, Poljak je oduševio fudbalski svijet jer je jučer poslao poruku svom konkurentu iz Dortmunda.

"Čestitam", napisao je kratko Lewandowski na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije