Kapa do poda: Walcott pokazao svoju klasu

Došao u svlačionicu Suttona

Kapa do poda: Walcott pokazao svoju klasu

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su savladali Suttton sa 2:0 i tako izborili plasman u četvrtfinale FA Kupa.

Arsenal je teže od očekivanog slavio na gostovanju protiv Suttona, a golove za Topnike postigli su Perez i Walcott. Iako je Sutton petoligaš igrači ove ekipe ostavili su srce na terenu, te su nakon utakmice aplauzima nagrađeni od navijača obje ekipe.

U prvom planu sinoćnjeg meča bio je Theo Walcott koji je dobio kapitensku traku. Ipak, on je uspio da "pokvari" večer kapitenu Suttona jer je zaboravio klupsku zastavicu. No, nakon utakmice Walcott je pokazao svoju klasu.

Naime, fudbaler Arsenala je nakon utakmice otišao u svlačionicu Suttona, te je pružio ruku svim "amaterskim" igračima ovog kluba. Zaista, sjajan potez kapitena londonske ekipe.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi