Kapiten Aberdeena: Pred nama je težak zadatak
Foto: Sky Sports

Graeme Shinnie pred susret sa Širokim Brijegom

Kapiten Aberdeena: Pred nama je težak zadatak

Ekipa Širokog Brijega će večeras ugostiti škotski Aberdeen u revanš susretu drugog pretkola Lige Evrope. Prva utakmica u Škotskoj je završena rezultatom 1:1, pa će Širokobriježani večeras imati sjajnu priliku da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak i kapiten Aberdeena Graeme Shinnie je uvjeren da je njegova ekipa sposobna na gostujućem terenu doći do pozitivnog rezultata i plasmana u treće pretkolo Lige Evrope.

"Svi se osjećamo dobro. Samopouzdanje je na visokom nivou. Ovo je utakmica u kojoj svi želimo sudjelovati. Prošle godine smo se u domaćoj ligi trudili upravo da bismo mogli igrati ovakve utakmice", izjavio je Shinnie za zvaničnu stranicu Aberdeena, te nastavio:

"Ovo je velika utakmica za nas. Znamo da  je težak zadatak pred nama, na našem stadionu su pokazali da su dobra ekipa."

"Bez obzira na to gdje gostujemo, uvijek će tamo biti navijača Aberdeena. Kada sam dolazio na stadion vidio sam navijače koji sjede ispred. Dobro je znati da su došli u velikom broju...Zbog njih želimo dobro odigrati", dodao je kapiten Aberdeena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi