Kapiten West Hama okrivio stadion za katastrofalne rezultate

Pet poraza u šest utakmica

Kapiten West Hama okrivio stadion za katastrofalne rezultate

West Ham na početku nove sezone igra katastrofalno i nakon šest kola se nalazi na 17. mjestu sa svega tri osvojena boda.

Pet poraza u uvodnih šest utakmica je razočarenje i za najveće pesimiste među navijačima Čekićara, a iskusni fudbaler i kapiten ovog kluba Mark Noble odlučio je obrazložiti razloge užasnih izdanja i rezultata.

"Ovo je za sada veoma loše, nema se tu šta dodati. Rezultati su razočaravajući, ali moram priznati da nam je teško pao prelazak na Olimpijski stadion. Navikli smo na Upton Park i čudno je sada igrati domaće utakmice na ovom stadionu. Treba vremena da se priviknemo", rekao je Noble, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Međutim, ne smije nam to biti izgovor. Igramo loše i morali smo do sada skupiti više bodova".

Nakon šest kola, samo su dva tima lošija od West Hama i to Stoke (2 boda) i Sunderland (1 bod).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi