Kapitenska traka ne vraća se na ruku Salatića?

Skakavci imaju novog kapitena

Kapitenska traka ne vraća se na ruku Salatića?

Pierluigi Tami preuzeo je ekipu Grasshoppersa u čijem sastavu igraju dvojica Bosanaca, Veroljub Salatić, fudbaler koji se jedno vrijeme spominjao kao potencijalni reprezentativac BiH, i Sanel Jahić, nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

Salatić je još od jeseni pod klupskom suspenzijom, a nekadašnji trener tima Michael Skibbe jedan od glavnih razloga što je veznjak "pod kaznom".

Ne da je Salatić samo suspendovan već mu je oduzeta i kapitenska traka. Novi kapiten GC-a u prijateljskom meču protiv Ingolstadta (0:6) bio je Pavlović, a čak i kada je on izašao iz igre traka nije preselila na ruku bivšeg kapitena Skakavaca.

"Sa Salatićem nema problema, Vero je jako bitan igrač za naš tim i tačka", rekao je novi trener GC-a Pierluigi Tami, za kojeg je kapitenska traka očito završena priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.