Karačić: Maribor je meč riješio golom iz nepostojećeg penala

Karačić: Maribor je meč riješio golom iz nepostojećeg penala

Branko Karačić morao je nakon sinoćnje utakmici pružiti ruku kolegi Anti Šimundži na suprotnoj klupi. 

Maribor je pobijedio našeg predstavnika sa 2:0 i prošao dalje, a igra koju su Plemići prikazali bila je dosta bolja od konačnog rezultata.

„Na kraju nisam nezadovoljan kako smo se predstavili u Evropi, iako naravno nisam sretan zbog ispadanja. Sinoć smo dobro stajali sve do finiša prvog poluvremena kada je nastupio neobjašnjiv „blackout“ koji nas je koštao pogotka,“ kazao je nakjon meča trener Branko Karačić.

„Maribor je utakmicu riješio pogotkom iz penala koji nije postojao, zbog čega sam malo razočaran, ali sve u svemu nisam nezadovoljan,“ dodao je Karačić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.