Karl-Heinz Rummenigge ostao bez vize za Ameriku
Foto: EPA.eu

Ništa od puta u SAD

Karl-Heinz Rummenigge ostao bez vize za Ameriku

Legendarni njemački reprezentativac i bivši fudbaler Bayerna, a sada funkcioner u bavarskom fudbalskom gigantu Karl-Heinz Rummenigge neće putovati sa ekipom prvaka Njemačke na američku turneju.

Razlog zbog kojeg Rummenigge neće ugledati jeste što je ambasada Sjedinjenih Američkih Država odbila izdati vizu direktoru Bayerna.

Nakon što je Rummenigge uredno aplicirao baš kao što su to učini i pojedini mladi igrači, kao i sportski novinari koji su željeli put Sjedinjenih Američkih Država nisu dobili vize za ulazak u SAD.

Nakon što se riješe problemi sa vizom Rummenigge bi se naknadno trebao pridružiti delegaciji Bayerna u SAD-u, gdje bi Bavarci trebali odigrati dvije kontrolne utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.