Kartal: Povratak u Rudar bio je pravi potez

Bivši fudbaler Krupe o novoj sredini

Kartal: Povratak u Rudar bio je pravi potez

D. Vejo

Defanzivac Nemanja Kartal, nakon završene epizode u Krupi, vratio se u bivši klub, crnogorski Rudar iz Pljevlja.

Ovaj 22-godišnjak u potrazi je za igračkom rehabilitacijom, a kako ističe, povratak u matičnu zemlju trebao bi da bude pravi potez.

"Nakon nekoliko godina, ponovo sam se vratio u matični klub. Smatram da je to bio pravi potez za mene i moju karijeru. Meni je važan kontinuitet igara. Želja mi je da opravdam povjerenje koje sam dobio od čelnika ovog tima, s kojima nisam imao nikakvih prepreka tokom dogovora", poručio je fudbaler Rudara, Nemanja Kartal.

Kartal je bh. javnosti ostao upamćen po dobrim igrama u dresu Slavije iz Istočnog Sarajeva, a interesantno, da je u prošlosti bio član i solunskog PAOK-a. No u Grčkoj, Crnogorac nije imao željenu minutažu pa je s toga odlučio da krene u potragu za novom sredinim.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi