Karte za utakmice Svjetskog prvenstva od 88 do 917 eura

U prodaji od 14. septembra

Karte za utakmice Svjetskog prvenstva od 88 do 917 eura

Narednog ljeta će se u Rusiji održati Svjetsko prvenstvo u fudbalu, a pripreme za 21. Mundijal već uveliko traju.

Iako je za sada poznato tek pet učesnika Svjetskog prvenstva, ulaznice za mečeve koji će se igrati u Rusiji će biti moguće kupiti već od sutra - 14. septembra.

Prodaja i rezervacija ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva počet će u 12 sati na zvaničnoj stranici FIFA-e, a cijene će se kretati od 87,5 do 917 eura, u zavisnosti od atraktivnosti i faze takmičenja.

Također, za državljane Rusije će biti osigurane posebne ulaznice koje će koštati između 18 i 102 eura, a iz FIFA-e su poručili da će se karte za Mundijal prodavati u dvije faze.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Svjetsko prvenstvo u Rusiji će biti prvo u Evropi nakon 2006. godine (Njemačka), a na njemu će ukupno biti odigrane 64 utakmice na 12 stadiona u 11 gradova. Finale je na rasporedu 15. jula 2018. na moskovskom stadionu Lužnjiki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi