Kasne radovi na Atleticovom novom stadionu

Selidba pod upitnikom

Kasne radovi na Atleticovom novom stadionu

Iako su u Atletico Madridu već najavili da će sljedeće sezone igrati na novom stadionu, to je došlo pod veliki znak pitanja.

Naime, radovi na Wanda Metropolitanu vjerovatno neće biti gotovi prije septembra s obzirom na to da, barem za sada, oni ne idu predviđenim tokom.

Bilo je zamišljeno da Atletico svoj novi stadion otvori prvom utakmicom u sezoni 2017/2018., ali to se sasvim sigurno neće desiti.

Atletico Madrid je na čuvenom Vicente Calderonu igrao punih 50 godina, a novi stadion bi trebao imati kapacitet 70 hiljada mjesta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi