Katalonci ne odustaju: Spremna nova ponuda za Coutinha
Foto: EPA

Nakon što je Liverpool odbio prve dvije

Katalonci ne odustaju: Spremna nova ponuda za Coutinha

Coutinhova transfer saga se nastavlja. Naime, iako je Liverpool prilično odlučan u svom stavu da ne želi prodati sjajnog veznjaka, ni Barcelona nije spremna odustati od njegovog dovođenja na Nou Camp.

Liverpool je do sada odbio dvije Barcelonine ponude za svog veznog fudbalera, jednu vrijednu 72 i drugu vrijednu 90 miliona funti. Međutim, Daily Express sada saopštava da su Katalonci spremili novu, još unosniju, ponudu. 

Naime, Barca je spremna ponuditi 100 miliona funti za fantastičnog Brazilca, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će Redsi konačno "popustiti", s obzirom da je ovaj klub procijenio svog najboljeg igrača na čak 145 miliona funti.

Philippe Coutinho bi za Barcelonu predstavljao odličnu zamjenu za Neymara koji je napustio Nou Camp i u šokantnom transferu pojačao PSG za nevjerovatnih 222 miliona eura. ipak Liverpool je poznat kao klub koji nerado prodaje svoje najbolje igrače, pa bi Katalonci mogli biti prisiljeni Neymarovu zamjenu potražiti na nekom drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi