Keane: Walcott, spusti se na zemlju

Bivši as Uniteda opalio po Arsenalovom igraču

Keane: Walcott, spusti se na zemlju

D. Vejo

Theo Walcott pronašao je novu mladost, što govori i podatak da je u posljednje tri utakmice za Arsenal postigao četiri pogotka.

Prvo je zabio Hullu, a zatim i Chelseau u derbiju kola Premiershipa, da bi sinoć dva puta pogodio u pobjedi Arsenala (2:0) nad švicarskim Baselom u okviru druge utakmice grupne faze Lige prvaka. Međutim, sav ovaj učinak nije bio dovoljno primamljiv za bivšeg asa Uniteda, koji je bez dlake na jeziku opalio po 27-godišnjaku.

"Ma dajte, odigrao par utakmica na vrhunskom nivou, a nije ga bilo nekoliko godina na fudbalskoj sceni. Treba da se spusti na zemlju. Mediji previše pričaju o njemu, a to nije dobro. Vidjet ćemo šta će pokazati do kraja sezone", oštro je rekao Roy Keane.

Ako je suditi po ovome, Keane nije pretjerano oduševljen formom Arsenalovog djeteta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije