Keita: Sa Džekom ćemo moći parirati Juventusu

Veznjak Rome optimističan

Keita: Sa Džekom ćemo moći parirati Juventusu

Roma u novu sezonu ulazi sa znatno jačim igračkim kadrom, a najzvanučnija pojačanja koja su pristigla na rimski Olimpico svakako su Mohamed Salah i Edin Džeko. 

Seydou Keita je mišljenja da će Roma sa Džekom u napadu konačno moći parirati Juventusu, te naglašava da će napadač bh. reprezentacije svoj kvalitet morati uskladiti i sa drugim igračima.

"Uvjeren sam da ćemo sa Salahom i Džekom u napadu biti kobni za Juventus. Edin nam garantuje više golova, ali on mora svoj kvalitet uskladiti sa drugim igračima. Koliko god da je kvalitetan, ne može raditi sve sam", izjavio je Keita za italijanske medije. 

Džeko je već na svojoj prvoj utakmici pokazao da će biti veliko pojačanje za Romu. Na prepunom Olimpicu postigao je dva pogotka protiv Seville i pritom upisao jednu asistenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.