Kek jednostavno završio priču o poziciji selektora
Foto: EPA

Nema namjeru da napušta Rijeku

Kek jednostavno završio priču o poziciji selektora

M. Šljivak

Trener Rijeke Matjaž Kek nema namjeru da napusti ovaj tim kako bi preuzeo vođenje neke reprezentacije.

Kek se povezuje sa preuzimanjem klupe Hrvatske i Slovenije, ali ovaj sjajni stručnjak nema namjeru da napusti redove aktuelnog prvaka HNL-a.

Jasno je poručio da ga klupa nijedne reprezentacije ne zanima.

"Malo mi ide na živce što me stalno negdje sele. Ispada kao da se nudim. Ne želim se stavljati u izlog i takve teme me ne zanimaju", rekao je Kek.

Sjajni slovenački stručnjak je najavio kako želi da se potpuno posveti NK Rijeka kako bi pokušali da odbrane naslov prvaka Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kek je radio kao selektor Slovenije u periodu od 2007. do 2011. godine, a odveo ih je na prvenstvo svijeta u Južnu Afriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi