Kenanu Kodri osam minuta u pobjedi Osasune

Segunda divizija, 5. kolo

Kenanu Kodri osam minuta u pobjedi Osasune

Teme:

Susret petog kola španske Segunda divizije između Osasune i Mallorce obilježio je veliki broj golova, a rezultat na kraju utakmice glasio je 6:4.

Prvi u vodstvo došli su gosti golom Asensia u 22. minuti susreta, a vodstvo je trajalo sve do 40. minute, kada je De Las Cuevas izjednačio za 1:1, što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena.

Već na početku drugog poluvremena gostujuća momčad Mallorce postigla je nova dva pogotka, tačnije u 52. i 52. minuti kada je Šćepović matirao golmana Riesca. Prednost od 1:3 nakon četiri minute smanjio je Loe, da bi u 61. minuti Torres pogotkom donio Osasuni novo izjednačenje.

Uzbuđenju nije bilo kraja, jer već u nastavku utakmice Osasuna preko Nine, Torresa i Flanoa postiže nova tri gola, a utješni pogodak za Mallorcu došao je u 88. minuti, kada je nakon asistencije Arana, Prats postavio konačnih 6:4.

Kenan Kodro, sin proslavljenog bh. nogometaša Mehe Kodre, za Osasunu je odigrao posljednjih osam minuta susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.