Keogh: Spreman sam za najbolje, spreman sam za Džeku

Defanzivac Irske tvrdi

Keogh: Spreman sam za najbolje, spreman sam za Džeku

E. Škorić

Defanzivni igrač Republike Irske Richard Keogh hvali Edina Džeku.

Koegh bi mogao zaigrati u Zenici pošto je John O'Shea suspendovan, a ovaj 29-godišnji stoper Derby Cityja tvrdi da je Džeko naš najopasniji igrač.

"Edin je visok i nepredvidljiv, ima sve i kompletan je igrač kojeg morate da pazite. Jedan je od onih od kojih očekujete da idu glavom na lopptu, a oni prime loptu prsima", rekao je Keogh, dodavši:

"Pokušava da poveže igru, jedan je od najopasnijih bh. igrača. Spreman sam da igram, želim da igram protiv najboljih igrača. Sigurno je Džeko jedan od tih igrača, bit će to veliki izazov".

Koegh je svjestan i opasnosti koja prijeti od Miralema Pjanića...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ne smijemo poklanjati jeftine slobodne udarce. Ne smijemo dopustiti da dođu u situaciju da iz dobre pozicije izvode slobodnjake. Imaju preopasne igrače za to, imaju Miralema Pjanića".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.