Kessie na pregledima u Milanu

Pojačanja za Milan

Kessie na pregledima u Milanu

E. Škorić

Veznjak Atalante Franck Kessie najvjerovatnije će naredne sedmice ići na preglede u Milan.

Kako javljaju mediji u Italiji,  Milan je dogovorio transfer reprezentativca Obala Slonovače, koji iza sebe ima dobru sezonu u Atalanti.

Kessie bi već naredne sedmice trebao biti na San Siru, kako bi odradio liječničke preglede i onda potpisao ugovor sa Rossonerima.

Službeno će u Milanu biti predstavljen početkom jula, kada se otvori ljetni prelazni rok, a osim njega u Milan će doći i stoper Villarreala Mateo Musacchio. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kessie ima 20 godina i igra na poziciji centralnog veznog, a Musacchio će pojačati zadnju liniju, gdje najviše i škripi u Mianu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi