Kevin Strootman javno pohvalio Miralema Pjanića

Pjanić i Ljajić dobili posebne čestitke

Kevin Strootman javno pohvalio Miralema Pjanića

Pjanićev gol Parmi u 88. minuti donio je Romi vrijednu pobjedu na tradicionalno teškom gostovanju. Fantastično izveden slobodni udarac i pogodak za pobjedu preplavili su društvene mreže i medije, a ravnodušan nije ostao ni Kevin Strootman.

Nakon što je Rudi Garcia Pjanića nazvao genijalcem, oglasila se i jedna od glavnih zvijezda Rome. Strootman je putem svog Twittera javno pohvalio balkanski dvojac zadužen za golove u pobjedi: Adema Ljajića i našeg Miralema Pjanića.

"Forza Roma. Sjajan posao mojih balkanskih prijatelja", glasi objava koja se našla na profilu najveće želje Manchester Uniteda za januarski prelazni rok, Kevina Strootmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.