Khedira: Nit sam pio alkohol, nit sam partijao

Stiže brzi odgovor

Khedira: Nit sam pio alkohol, nit sam partijao

Vijest da će James Rodriguez i Sami Khedira biti kažnjeni zbog odlaska na rođendansku zabavu Cristiana Ronalda proširila se velikom brzinom brojnim sportskim internet portalima.

Da u svemu tome ima istine potvrdio je i sam Khedira, kojem se ne dopadaju sankcije kraljevskog kluba.

"Nit sam pio alkohol, nit sam partijao. Ustvari, to nije bila nikakva zabava već samo obična večera. Kući smo se vratili na vrijeme", pravdao se Khedira.

Još uvijek nije poznato s kakvom će se kaznom suočiti njemački reprezentativac kojem će ovo doći kao 'šlag na tortu' nakon što mu je postalo jasno da će zbog povrede s terena izbivati oko tri sedmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.