Khedira: Pjanićev gol je bio regularan, ali šta sad...

Komentarisao poraz od Milana

Khedira: Pjanićev gol je bio regularan, ali šta sad...

Fudbaler Juventusa Sami Khedira je jedan od mnogih koji smatraju da je pogodak Miralema Pjanića protiv Milana bio potpuno regularan.

Naš reprezentativac je u 36. minuti iz slobodnog udarca pokušao ubaciti loptu pred gol Donnarumme, ali je ona prevarila mladog golmana i završila u njegovoj mreži. Bonucci jeste pokušao zahvatiti loptu, ali je nije dotakao i uslijedili su brojni protesti fudbalera Juventusa, ali su oni bili uzaludni.

U komentaru utakmice, njemački reprezentativac je rekao da je Juventus zapravo postigao jedan gol na San Siru.

"Nismo imali sreće protiv Milana. Imali smo 95 minuta da postignemo gol, ali naizgled nismo uspjeli u tome. Tačnije, postigli smo jedan, ali šta je tu je", rekao je Khedira, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Donnarumma je bio ključna figura utakmice, a i Milan je ove sezone mnogo napredovao u odnosu na neke prijašnje. Znam da smo mogli igrati i bolje, jer kad smo na svom nivou onda smo jedna od najboljih ekipa u Evropu. Dešavaju se ovakve stvari u fudbalu".

Juventus nakon devet odigranih kola ima 21 bod i vodi ispred Rome i Milana (19) i Napolija (17).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi