Khedira: Pomoći ću Buffonu da osvoji Ligu prvaka

To je pravi saigrač

Khedira: Pomoći ću Buffonu da osvoji Ligu prvaka

Suze legendarnog Gianluigija Buffona nakon što je Italija ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo rastužile su i Samija Khediru. 

Italija je ostala bez plasmana na najveću nogometnu smotru prvi put još od davne 1958. godine, a ovaj neuspjeh koji je upalio sve moguće alarme na 'čizmi' prokomentarisao je i Sami Khedira koji s Buffonom dijeli svlačionicu u Juventusu.

"Ne mogu da kažem da sam sretan takvim raspletom. Vidjeti Buffona kako plače je povrijedilo svakoga, kako Italijane tako i druge. Buffon je veliki sportista, živa legenda. Nadao sam se da će zaigrati na posljednjem međunarodnom turniru", rekao je Khedira za ugledni sportski list Bild. 

Khedira je obećao pomoći Buffonu da osvoji trofej koji mu nedostaje. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Poslao sam poruku Buffonu, ali sada su nam potrebnija djela nego riječi. Nedostaje mu još jedan trofej, Liga prvaka, tako da ću mu pomoći da ga osvoji", podvukao je Khedira. 

Stara dama se posljednji put na krov Evrope popela 1996. godine kada je u Rimu savladan Ajax. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi