Khedira se vraća u Bundesligu?

Schalke želi dovesti Nijemca

Khedira se vraća u Bundesligu?

E. Škorić

Čelnici njemačkog bundesligaša Schalkea imaju u planu da dovedu Samija Khediru.

Khedira će na ljeto postati slobodan igrač ukoliko ne dogovori nastavak saradnje s madridskim Realom i sve se više govori o njegovom odlasku iz španske prijestolnice.

Nijemac je na meti mnogih klubova, koji pokušavaju da dogovore njegov potpis prije ljeta, a izgledan je i povratak u Bundesligu.

Bivšeg igrača Stuttgarta žele u Schalkeu. Khedira je želja trenera Horsta Heldta, a treba naglasiti da je tim iz Gelsenkirchena u dobrim odnosima s Realom i to bi mogao biti presudan faktor.

Naravno, dosta toga pita se i sam Khedira, koji se povezuje s brojnim klubovima. Khedira je u Realu od 2010. godine, a za kraljevski klub je nastupao 102 puta, te je postigao šest golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.