Kiks PSG-a protiv Toulousea

Francuska Ligue 1

Kiks PSG-a protiv Toulousea

Teme:

Fudbaleri PSG-a i Toulousea podijelili su bodove na današnjem meču 26. kola francuske Ligue 1 odigravši meč bez golova.

Iako u domaći fudbaleri bili veliki favoriti na današnjem meču, na kraju ipak nisu uspjeli da upišu pobjedu koja bi im bila jako bitna u borbi za titulu sa ekipom Monaca.

Protiv Barcelone je PSG odigrao sjajan meč, ali ipak danas nisu mogli da pobjede ekipu koja se nalazi na 8. mjestu francuske Ligue 1. Treba reći i to da je trener domaćih Unai Emery izveo večeras najjači sastav, ali to mu ipak nije bilo dovoljno ni za jedan pogodak. 

PSG je nakon ovog kiksa ostao na drugom mjestu sa 56 bodova, koliko ima i trećeplasirana Nica, dok je Monaco ispred sa tri boda više. S druge strane, Toulouse je ostao osmi sa 34 boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi