Kinez nije zaigrao za Real, a klubu bi mogao donijeti zaradu

Lina žele kineski timovi

Kinez nije zaigrao za Real, a klubu bi mogao donijeti zaradu

E. Škorić

Lin Liangming je kineski mladi nogometaš koji je pod ugovorom s Real Madridom.

Pretpostavljamo da mnogi od vas po prvi put čuju za Liangminga, 19-godišnjaka kojeg je Real iz Guangzhoua doveo za samo 300.000 eura.

Nije se nešto proslavio u Madridu, uopšte nije ni igrao, ali mladi kineski reprezentativac bi mogao, vjerovali ili ne, donijeti Realu čak 10 miliona eura.

Mladi nogometaš je na meti Kineza, Hebei Chin Fortune spremna je platiti ga 10 miliona eura.  On je trenutno u U19 ekipi Reala sa Martinom Odegaardom i Enzom Zidaneom, a trenira ga Santiago Solari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrač je daleko od prvog tima Reala, pa bi Kraljevi mogli da ga puste u Kinu, a u Hebeiju bi mogao da zaigra zajedno s Lavezzijem, Gervinhom, Kakutom...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi