Kinezi poslali ponudu za Edina Džeku
Foto: EPA

Nova ponuda za bh. napadača

Kinezi poslali ponudu za Edina Džeku

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Džeko na izlaznim je vratima Rome.

Iako je prošlog ljeta stigao na Olimpico, nakon nepunih godinu dana, Džeko bi mogao napustiti redove Vučice.

Mnogi klubovi se povezuju s potencijalnim transferom Edina Džeke. Govori se o povratku u Njemačku i Englesku, a italijanski mediji jutros su objavili vijest kako je za bh. napadača stigla ponuda iz Kine.

Navodno, neimenovani kineski klub, ponudio je Romi 21 milion eura za usluge 30-godišnjeg napadača nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Biće svakako vrlo zanimljivo vidjeti da li je to samo jedna u nizu špekulacija, iako je rukovodstvo Rome najavilo mogući prodaju Džeke u ljetnom prelaznom roku.

Edin se ranije povezivao s Bešiktašom, Fenerbahčeom, Wolfsburgom, West Hamom, a posljednjih dana se piše i o transferu u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone bh. fudbaler je odigrao 39 utakmica za Romu, a postigao je 10 pogodaka uz šest asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi