Kiša golova na Olimpicu: Lazio bolji od Verone

Rimljani slavili sa 5:2

Kiša golova na Olimpicu: Lazio bolji od Verone

Fudbaleri Lazija slavili su danas na domaćem terenu u okviru 25. kola Serije A protiv Verone rezultatom 5:2.

Iako je publika na Olimpicu vidjela čak sedam golova, na prvi se čekalo sve do 45. minute kada je Matri pogodio za 1:0. Vodstvo domaćih je uduplano kada je Mauri pogodio za 2:0 u 50. minuti, da bi u 69. na 3:0 povisio Anderson.

Prednost Lazija smanjio je Greco u 72. minuti meča, da bi Luca Toni samo sedam minuta kasnije donio veliku nadu gostima da mogu do boda.

Ipak, njihove nade propale su u 82. minuti kada je Keita pogodio za 4:2, a konačnih 5:2 postavio je Candreva sa jedanaest metara.

Lazio je nakonove pobjede skočio na 7. mjesto tabele sa 36 bodova, dok je Verona zakucana za dno sa samo 15 osvojenih bodova iz 25. kola.

Bh. reprezentativac Senad Lulić odigrao je cijeli meč za Lazio.









Potražite više informacija na temu Serie A:





Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi