Klopp:  Nisam čuo ništa loše o Sterlingu
Foto:EPA

Isforsirao odlazak iz Liverpoola

Klopp: Nisam čuo ništa loše o Sterlingu

S. Bošković

Trener Liverpoola Jurgen Klopp tvrdi da nije čuo lošu riječ o Raheem Sterlingu u gradu i u klubu. 

Engleski internacionalac ovog ljeta je isforsirao odlazak u Manchester City za cijenu od 49 miliona funti. 

Za vrijeme transfer sage igračev agent, Aidy Ward, javno je kritizirao Liverpool i bivšeg trenera Brendana Rodgersa, ali Klopp tvrdi da igrači nisu ljuti na bivšeg suigrača. 

Dvadesetogodišnji fudbaler u subotu će prvi put zaigrati protiv bivšeg tima na Etihad stadionu, a povodom toga Nijemac je izjavio: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je normalno i ništa posebno. Ne znam koliko Sterling ovdje ima prijatelja, ali on je dobar igrač. Igrao je ovdje, proveo je lijepo vrijeme na Anfieldu i nisam čuo niti jedne loše riječi o njemu. Rukovat ćemo se prijateljski i onda igrati fudbal", izjavio je Klopp, koji je na klupi Redsa zamijenio Brendana Rodgersa. 

Napomenimo, Liverpool u subotu gostuje Manchester Cityju u derbiju 13. kola engleske Premier lige.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.