Klopp: Gerrard je uvijek dobrodošao

Legenda se vratila na Anfield

Klopp: Gerrard je uvijek dobrodošao

E. Čaušević

Nekadašnji kapitel Liverpoola Steven Gerrard jučer se vratio u svoj nekadašnji klub s kojim će trenirati nekoliko sedmica.

Legenda Redsa klub je napustila na kraju prošle sezone i sada trenutno nosi dres MLS ekipe LA Galaxyja. Gerrard se jučer vratio u Liverpool s kojim će narednih nekoliko sedmica trenirati.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da je sretan što je napokon upoznao Gerrarda i što je on prisutan na njegovim treninzima.

"On je pokazao da se nalazi u sjajnoj formi i mogao je još igrati na vrhunskom nivou. Za njega su vrata ovog kluba uvijek otvorena i biće uvijek dobrodošao", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njemački stručnjak kazao je da vjeruje da će prisustvo nekadašnjeg kapitena dobro utjecati na igru ekipe Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.