Klopp: Manchester City je favorit za titulu

Menadžer Liverpoola

Klopp: Manchester City je favorit za titulu

D. Rakanović

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp istakao je da je prvi favorit za titulu u novoj sezoni Premier lige Manchester City. 

"Favorit mora biti Manchester City. Prošle sezone su igrali fantastičan fudbal, imalo samo nekoliko sitnih problema. Oni su definitivno favoriti. Taj tim ima veliki napadački potencijal, to je očigledno. Već su imali sjajan tim i prošle sezone, a još kada je stigao Gabriel Jesus, pomislio sam: Oh, Bože! On je izuzetno mlad i jak igrač. Pored njega, imaju i sjajne defanzivce. Svakako će biti interesantni za gledanje", rekao je Klopp. 

On je dodao da priželjkuje neizvjestan kraj sezone.

"Očigledno je da želim što jači finiš sezone. Manchester United će željeti da se vrati. Vidjećemo kako će se Chelsea snaći bez Coste. Morata je veliko pojačanje, ali takođe su ostali bez Matića", poručio je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi