Klopp: Moramo popraviti formu na domaćem terenu

"Anfield je poseban i tu moramo igrati najbolje što možemo"

Klopp: Moramo popraviti formu na domaćem terenu

E. Čaušević

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp kazao je da njegova ekipa mora popraviti formu na domaćem terenu.

Redsi su ove sezone u gostima savladali Chelsea (3:1) u Manchester City (4:1), ali na domaćem terenu ne pružaju baš dobre partije.

"Pobijedili smo Chelsea i City u gostima, ali moramo i na domaćem terenu početi sigurnije igrati i upisivati trijumfe. Anfield je specijalno mjesto i moramo igrati najbolje što možemo na tom stadionu", kazao je Klopp.

Njemački stručnjak je dodao da je njegova ekipa na dobrom putu da ostvari zacrtane ciljeve ove sezone, ali da vjeruje da oni mogu još i bolje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo odličan tim i lagano se uklapamo i počinjemo igrati kao tim. Ova ekipa može daleko dogurati, ali idemo korak po korak", zaključio je menadžer Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.