Klopp: Možda je već poznat prvak

Klopp: Možda je već poznat prvak

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp smatra da je možda i gotova borba za naslov prvaka u Engleskoj.

Manchester City igra fantastično i sada već ima pet bodova prednosti u odnosu na United, a Klopp se plaši da je pitanje prvaka možda i riješeno, iako je tek deveto kolo.

"Je li utrka završena? Citxy je jak, leti prema cilju... Možda je pitanje prvaka već riješeno. Ne znam", kazao je Klopp, pa je još dodao:

"Ipak, treba imati na umu da ima još jako puno utakmica za odigrati. Mi moramo još da se poboljšamo, možda ne rezultatski koliko u smislu igranja, staranja šansi. No, bolje je puno nego prošle godine, ali ima mjesta za napredak. Sljedeći korak je da imamo najbolju sezonu, možda je to nakon ove?".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool danas gostuje Tottenhamu i tu će Klopp vidjeti koliko njegovi igrači mogu. Ako ponove igru iz Maribora, mogli bi se nadati dobrom rezultatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi