Klopp na teren Ljudskog vrta šalje najjači sastav
Foto: EPA

"Rotirati ekipu? Nema šanse"

Klopp na teren Ljudskog vrta šalje najjači sastav

Izabranici Jurgena Kloppa su stigli u Sloveniju gdje će večeras odigrati susret grupne faze Lige prvaka protiv Maribora. Liverpool je svakako veliki favorit na Ljudskom vrtu, a čini se da tako misli i Jurgen Klopp, koji je poručio da njegova ekipa igra sa puno samopouzdanja.

"Puni smo samopouzdanja. U dobroj smo poziciji, nije se teško sjetiti koliko smo se borili kako bismo igrali u Ligi prvaka...Znam da ljudi misle da je Maribor mjesto gdje treba rotirati ekipu. Nema šanse! Liga prvaka je zadnje mjesto gdje bih to uradio", izjavio je Klopp na press konferenciji povodom utakmice u Mariboru.

"Partija protiv Manchester Uniteda nas može ohrabriti, moramo ostati koncentrisani...Izgubili smo samo dvije utakmice od početka sezone, jednu u Ligi prvaka i jednu od Manchester Cityja, a tada smo ostali sa deset igrača na terenu. Većina timova na svijetu bi u takvoj situaciji izgubila od Cityja", istakao je njemački stručnjak, pa se osvrnuo i na večerašnje protivnike:

"Stadion će biti rasprodan. Biće to posebna atmosfera...Moramo biti spremni za njihov stil ige. Biće to teška utakmica veoma visokog intenizeta."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti