Klopp: Ne mogu ovo objasniti ni na njemačkom jeziku

Razočaran zbog poraza

Klopp: Ne mogu ovo objasniti ni na njemačkom jeziku

Liverpool je sinoć pretrpio težak poraz na gostovanju kod Leicestera rezultatom 3:1.

Menadžer Redsa Jurgen Klopp nakon utakmice nije znao odgovoriti novinarima na pitanje kako je došlo do toga da njegov klub bude totalno nadigran na King Poweru.

"Teško mi je pronaći prave riječi za ovaj poraz. Vjerujte mi, ne mogu na njemačkom objasniti koliko sam razočaran, a na engleskom je to još teže", započeo je Klopp, te dodao:

"Teško mi je prihvatiti kako smo primili prvi gol, a oni su nakon njega poletjeli. Fizički nismo bili pravi, a oni su se maksimalno spremili za nas".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo, Liverpool je četiri od pet poraza u ovoj sezoni Premier lige doživio od ekipa koje su prije te utakmice bile u zoni ispadanja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi