Klopp: Ne smijem obećati plasman u Ligu prvaka

Nijemac radi sjajan posao na Anfieldu

Klopp: Ne smijem obećati plasman u Ligu prvaka

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ne želi stvarati euforiju nakon pobjede nad Manchester Cityjem (4:1).

Klub sa Anfielda pod njegovim vodstvom pruža mnogo bolje partije nego ranije, ali je pred Liverpoolom još mnogo posla, čega je svjestan i Klopp.

"Moramo biti oprezni. Sve se lako može promijeniti, stoga nema smisla sada najavljivati neke velike stvari", rekao je Klopp, te dodao:

"Zna se da je naš cilj plasman u Ligu prvaka. Tamo je ogroman novac i svi žele igrati to takmičenje, ali trebamo ići stepenicu po stepenicu. Ne smijem obećati plasman u Ligu prvaka, ali ćemo se potruditi da uspijemo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool se nakon 13 odigranih kola nalazi na devetom mjestu sa 20 bodova, što je šest manje od četvrtoplasiranog Arsenala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.