Klopp nije mogao sakriti svoju sreću nakon utakmice

Borussija u triler završnici bolja od Malage

Klopp nije mogao sakriti svoju sreću nakon utakmice

Borussia Dortmund je sinoć na svom terenu savladala Malagu rezultatom 3:2 i tako osigurala plasman u polufinale Lige prvaka. 

Nakon susreta jako sretan mogao je biti Jurgen Klopp trener Njemačle momčadi. To Klopp nije mogao sakriti nakon susreta. 

 

"Ovo je jedna strana fudbala, sada imamo jednu jako razočaranu ekipu i jednu jako sretnu ekipu. Ovo je bila naša najlošija utakmica u Ligi prvaka ove sezone. Međutim uspjeli smo postići gol i proći dalje," rekao je Klopp nakon utakmice. 

 

Klopp smatra kako je njegova ekipa nakon dvije utakmice pokazala da je bila bolja u ovom dvomeču. Klopp svoju sreću nakon susreta nije mogao sakriti. Rekao je Nijemac da mu je ovo jedan od najljepših dana u karijeri. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.