Klopp: Ovakve stvari se dešavaju

Nijemac nakon poraza

Klopp: Ovakve stvari se dešavaju

Fudbaleri Liverpoola poraženi su danas na gostovanju kod Bournemoutha rezultatom 4:3.

Iako su Redsi vodili u ovom meču sa 2:0 i 3:1, na kraju ipak nisu uspjeli da dođu ni do boda, a njihov trener Jurgen Klopp bio je razočaran nakon meča.

"Prije svega moram da kažem da su fudbaleri Bournemoutha zaslužili pobjedu. Mi smo im nakon vodstva otvorili vrata, a oni su to iskoristili i postigli nekoliko fantastičnih golova. Zato su i zaslužili pobjedu. Mi smo poraženi jer smo prestali igrati u drugom poluvremenu. Kod rezultata 2:0 ili 3:1 meč nije riješen, a posebno ako prestanete igrati. Ovakve stvari se dešavaju", rekao je Klopp i nastavio:

"Ne osjećam se dobro u ovom trenutku, ali nekada nam je to potrebno. Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool će šansu za iskupljenjem imati u narednom meču protiv West Ham Uniteda na domaćem terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi