Klopp: Pa ni Barca iz najboljih dana tu ne bi ništa mogla

Menadžer Redsa

Klopp: Pa ni Barca iz najboljih dana tu ne bi ništa mogla

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp smatra da ovakvom Manchester Unitedu ni Barcelona ne bi mogla ništa.

Liverpool uvijek igra za gol više, no kada mu u goste dođe Manchester United kojeg Jose Mourinho postavi tako da je najvažnije ostati neporažen, onda je to druga priča. Meč je završen 0:0, mada je Liverpool bio bolji.

"Nemoguće je očekivati da stvorite 20 šansi u utakmici protiv Uniteda. Čak ni Barca u svojim najboljim danima ne bi bila u stanju da odgovori na ovakvu odbranu", rekao je Klopp.

"Vidjet ćete, Manchester neće izgubiti puno utakmica ove sezone. Možda neko misli da moramo biti aktivniji u napadu, no potrebno je dosta vremena da se objasni nogomet. Sezona nije gotova, očekuje nas još puno utakmica", istakao je njemački stručnjak,

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon osam kola Liverpool je osmi na tabeli sa 13 bodova, a slijedi mu duel s Mariborom u Ligi prvaka i onda žestoko gostovanje Tottenhamu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi