Klopp: Po*rali smo se sami po svojim nogama
Foto: epa.eu

Nakon poraza u Rurskom derbiju

Klopp: Po*rali smo se sami po svojim nogama

Fudbaleri Borussije Dortmund poraženi su sa 2:1 u okviru 6. kola Bundeslige, te su tako nastavili sa prilično slabim izdanjima na početku nove sezone najjačeg njemačkog fudbalskog ranga. 

Da stvar bude gora popularni Milioneri poraženi su u Rurskom derbiju od velikog rivala Schalkea, a trener ekipe iz Dortmunda nije krio razočarenje nakon ovoga meča.

"Ko primi takve golove će u fudbalu vrlo rijetko pobijediti, a takav odnos je danas dramatično uticao na moju ekipu. Poklonili smo protivniku golove, sami smo se po*rali po svojim nogama", rekao je u svom stilu trener Borussije Dortmund, Jurgen Klopp.

"Ovo izdanje večeras (sinoć op.a) bio s*anje za nas, bez da se opravdanja kada ili zašto. U fudbalu se sve može objasniti, ali nakon jedne ovako važne utakmice to se ne mora raditi, to se mora osjetiti", dodao je trener Milionera.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.