Klopp potvrdio prodaju jednog fudbalera u januaru

Defanzivac odlazi iz Liverpoola

Klopp potvrdio prodaju jednog fudbalera u januaru

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp potvrdio je da će ova ekipa prodati svog defanzivca u januarskom prelaznom roku.

Riječ je o Mamadou Sakhou za kojeg su engleski mediji već i ranije govorili da nije u planovima Kloppa nakon doping afere, a to se moglo i pretpostaviti obzirom da Sakho ove sezone nije odigrao nijedan meč. 

Čekala se samo zvanična potvrda Kloppa koja je stigla jučer.

"Naravno da on nije član prvog tima, ali vi to morate pitati ponovo. Sada znate, rekao sam: on nije u planovima za prvi tim. Već imam prvu ekipu koja je na treningu i vi to znate. Da li stvarno mislite da ću reći da Sakho neće biti prodan u januaru? Ne morate ni provjeravati, vi već znate. Sada to možete iskoristiti kako hoćete",rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da se za usluge Sakho interesuju brojne ekipe, a u prvom redu Inter i Milan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi