Klopp: Razočarenje, izgubili smo vjeru
EPA

Liverpool poražen od Seville

Klopp: Razočarenje, izgubili smo vjeru

Jurgen Klopp bio je razočaran nakon što je Liverpool ostao bez trofeja u Evropskoj ligi. 

Tim sa Anfielda je na stadionu u Baselu prvi došao do prednosti, međutim u nastavku igra Liverpoola se raspala i Sevilla je brzo preokrenula rezultat. 

"Nisam bio sretan na početku. Postigli smo sjajan gol, a jedan je poništen. Prednost je od 1:0 je obično dobra. Prvi primljen gol nije bio problem za mene, ali ono što se desilo u nastavku utakmice jeste. Potpuno smo izgubili vjeru i bili smo nervozni u odbrani. To znači da nismo napredovali onoliko koliko smo se nadali", izjavio je Klopp.

Njemački stručnjak je na sebe preuzeo odgovornost.

"Ovo je bilo razočaravajuće i frustrirajuće, ali moramo da iskoristimo ovo iskustvo. Ja sam odgovoran za ovu igru i sada je na meni da ne dozvolim igračima da podlegnu pritisku", zaključio je Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Liverpool je od Seville poražen rezultatom 3:1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi