Klopp: Sam sebi sam zatvorio vrata Bayerna

Trener Liverpoola

Klopp: Sam sebi sam zatvorio vrata Bayerna

Jurgen Klopp je svjestan da će u budućnosti teško dobiti priliku da vodi minhenski Bayern. 

Najveće uspjehe u dosadašnjoj trenerskoj karijeri Klopp je ostvario vodeći Borussiju sa kojom je osvojio dvije titule, a iako se nekada povezivao sa Bayernom, čini se da je dolazak na Allianz Arenu nemoguća misija. 

"Sam sebi sam zatvorio vrata Bayerna kada sam radovao poslije poraza od Mainza. Na videozapisu djeluje kao da sam se maliciozno radovao i to ne može da se ispravi", izjavio je Klopp u razgovoru za inostrane medije. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Klopp je nakon uspješne epizode u Dortmundu dobijao brojne ponude, ali se odlučio sa Liverpool s kojim je 2015. godine potpisao trogodišnji ugovor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi