Klopp: Sit sam ovako primljenih golova

Njemački stručnjak nakon poraza

Klopp: Sit sam ovako primljenih golova

Njemački stručnjak Jurgen Klopp bio je veoma ljut nakon novog poraza njegovog Liverpoola.

Redsi su eliminisani sinoć iz Liga kupa nakon što su poraženi na King Power stadionu od Leicester Cityja sa 2:0, a Klopp je bio posebno nezadovoljan igrom u odbrani. 

"Igrali smo zaista veoma dobar fudbal u prvom dijelu meča, tada smo trebali prelomiti meč. Iskreno, sit sam ovako primljenih golova", kratak i iskren je bio Klopp nakon susreta. 

Njemački stručnjak je, prilikom ove izjave, mislio na drugi gol domaćih kojeg je postigao napadač Islam Slimani nakon duela protiv čak tri defanzivca Liverpoola koji ga nisu uspjeli zaustaviti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Redsi u posljednje vrijeme primaju dosta golova nakon vlastitih grešaka, a posebno se kiksvi dešavaju igračima u zadnjoj liniji. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi