Klopp sutra potpisuje, a debituje protiv Tottenhama?

BBC tvrdi da je prihvatio ponudu Redsa

Klopp sutra potpisuje, a debituje protiv Tottenhama?

E. Škorić

BBC je objavio kako je Jurgen Klopp prihvatio ponudu Liverpoola.

Vodstvo Liverpoola otkazalo je saradnju Brendanu Rodgersu nakon remija s Evertonom, a kao novi trener Redsa uporno se povezuje Klopp.

Nijemac je završio s odmorom i odlučio je da se vrati nogometu, pa bi proslavljeni trener Borussije Dortmund trebao uskoro da potpiše ugovor s Liverpoola.

Navodno će već sutra (čevrtak) biti na Anfieldu kako bi potpisao ugovor. Za vikend se očekuje njegovo predstavljanje u Liverpoolu, dok bi debi trebao da ima 17. oktobra protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nema se šta puno pričati. Nema ni definitivnog da, a ni definitivnog ne", kratko je Klopp rekao za Bild.

Prije Borussije je Klopp trenirao i Mainz. S Milionerima je osvojio dva naslova Bundeslige, tri Superkupa, dva Kupa i igrao je finale Lige prvaka 2013. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.