Klopp umjesto Martina na klupi Barcelone?
Foto: EPA

Promjene na klupi Katalonaca

Klopp umjesto Martina na klupi Barcelone?

E. Škorić

Katalonski Sport izvijestio je u utorak da bi Jurgen Klopp mogao ubrzo doći na klupu Barcelone.

Navodno je Gerardo Martino odlučio da ode iz kluba iako ima dvogodišnji ugovor. Sport navodi da je Tata 17. marta svojim saradnicima otkrio kako će otići na kraju sezone.

Barca pod vodstvom Martina ne izgleda baš onako kako je izgledala proteklih sezona. Katalonci su sve dalje od naslova u Španiji, a i ispali su u polufinalu Lige prvaka od Atletico Madrida.

Martina bi mgoao naslijediti Jurgen Klopp, koji već nekoliko godina kvalitetno radi u Borussiji Dortmund. Za Kloppa se, osim Barce, zanimaju i Arsenal, te Manchester United.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti