Klopp: Uspjeli smo, sjajno je što smo ovdje
Foto: EPA

Trener Liverpoola nakon plasmana u Ligu prvaka

Klopp: Uspjeli smo, sjajno je što smo ovdje

Liverpool je sinoć na svom Anfieldu savladao Hoffenheim rezultatom 4:2 u revanš meču play-offa za Ligu prvaka i, s ukupnih 6:3, došao do grupne faze najeltnijeg klupskog takmičenja.

Trener Redsa, Jurgen Klopp, je bio oduševljen činjenicom da će Liverpool ponovo igrati Ligu prvaka.

"Sjajno je što smo u grupnoj fazi Lige prvaka. Čestitam svojoj ekipi, odigrali su perfektnih pola sata. Samo možete zamisliti kakav je pritisak bio na tim momcima, a i uz taj pritisak su se pokazali u perfektnom izdanju", izjavio je nakon utakmice presretni Klopp, pa nastavio:

"Mjesto nam je ovdje. Bićemo uzbuđeni koga god da dobijemo na žrijebu. Ima tu teških protivnika, ali to je fantastično i veoma se radujemo žrijebu...Ovo smo uradili zajedno, kao ekipa. Četrnaest mjeseci smo naporno radili, ali uspjeli smo".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi