Klopp želi u Baselu 100 hiljada navijača Liveproola

Euforični Klopp

Klopp želi u Baselu 100 hiljada navijača Liveproola

E. Škorić

Trener Liveproola Jurgen Klopp poziva navijače Liverpoola da u što većem broju dođu u Basel.

Liverpool se plasirao u finale Evropske lige nakon što je u revanšu polufinala s 3:0 razbio Villarreal i euforični Klopp poziva sve da dođu u Basel.

"Želim vas vidjeti 50, 70... ma 100 hiljada u Baselu. Dođite da se veselimo i da proslavimo velii uspjeh", poručio je Klopp, koji je sinoć čak vodio navijanje na Anfieldu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Na poluvremenu sam osjetio tako jake emocije i iako u drugom poluvremenu nismo igrali najbolje što znamo, pobijedili smo ih emotivnim nogometom. Ovakvu atmosferu s europskih utakmica treba preslikati i na prvenstvene utakmice, tako da navijači, sada znate što vam je činiti vikendom", tvrdi Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi