Kloppa obradovao dolazak Salaha: Sviđa mi se napad

Komentarisao pojačanje

Kloppa obradovao dolazak Salaha: Sviđa mi se napad

E. Škorić

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, izrazio je veliko zadovoljstvo što je u njegov tim od večeras stigao i Mohamed Salah.

Egipćanina je Liverpool za rekordnih 45 miliona eura doveo u svoje redove, te je postao najskuplji igrač engleskog velikana. Transfer je večeras ozvaničen, a Klopp je bio oduševljen zbog svega.

"Mohamed je savršen spoj iskustva i potencijala - to je zaista uzbudljivo potpisivanje za nas. On poznaje Premier ligu, ima pedigre u Ligi prvaka, te je jedan od najvažnijih igrača Egipta. Njegov rekord u Italiji je bio izvanredan i posjeduje kvalitete koje će poboljšati našu momčad. Pratio sam ga u Baselu, sada je sazrio u jako dobrog igrača", kazao je Klopp, dodavši:

"Njegov ritam je nevjerovatan, on nam donosi puno opasnosti po gol protivnika, sada ćemo biti još jači naprijed. Sviđa mi se što imam tako jak napad".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je također dodao da je dobro da je Salah u Liverpool stigao gladan trofeja i da želi dodatno napredovati na Anfieldu. Na kraju je Mohamedu i njegovoj porodici zaželio dobrodošlicu u Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi